Wie stuur jij een kaartje? #twittercare

greetz-logo2

Update 04-06-2014

Er is nieuws! Greetz.nl heeft kortingscodes beschikbaar gesteld voor deze actie. Dat betekent dat de winnaars van de actie zelf hun kaart kunnen versturen!

Is er iemand die volgens jou een kaartje verdient? Wil je dankjewel zeggen, of sorry of gewoon laten weten dat je aan iemand denkt? Maak dan nu gebruik van één van de tien gratis kaartjes en laat me weten wie volgens jou een kaartje mag krijgen. Omdat het altijd leuk is om te weten dat er iemand aan je denkt, om de wereld heel even een klein beetje mooier te maken.

 

Dankjewel Greetz.nl voor deze medewerking!

 

greetz-logo

 

In het kort:

– Stuur je verzoek via het contactformulier met een korte motivatie

– Op 10 juni mail ik de “winnaars”

– De winnaars ontvangen een kortingscode ter waarde van een kaart en portokosten en kunnen hiermee zelf een kaart versturen

 

Eerder bericht:

Wat?

Omdat ik na de tientjesactie rijker ben dan ervoor, op alle mogelijke manieren, heb ik ook nog meer om weg te geven dan eerst. Ik heb nagedacht over het hoe en wat, en omdat geld blijkbaar een moeilijk onderwerp is heb ik besloten nu kaartjes weg te gaan geven. Eerst dacht ik aan bloemen, maar die komen inclusief verzending op een euro of 15 per bosje, en dan ben ik wel heel snel klaar met uitdelen.

Waarom?

Omdat het leuk is om een kaartje te krijgen, of te sturen. Om een keer extra dankjewel te zeggen. Of sorry, of zomaar. Of ik hou van jou. Zodat we een keer extra stil kunnen staan bij de betekenis die een ander heeft in ons leven.

Hoe?

Laat me weten aan wie je een kaartje wil sturen. Met een kleine motivatie erbij en of ik hierover eventueel mag schrijven. Op 10 juni laat ik weten welke kaartjes ik versturen kan. 

Eén reactie

  1. Pingback: Inge gaf weg #twittercare » Inge schrijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.