Waar je bent

Een paar dagen geleden ontstond een spontaan samenwerkingsverband toen Johan van JHNNMN music vroeg hij of hij een tekst van mij op muziek kon zetten. Ik lichtte een tipje van de sluier door een tekst te geven die in mijn bundel komt en nog niemand heeft gelezen.

Hieronder staat het resultaat, omdat ik zelf geen instrumenten bespeel is dit voor mij een droom die uitkomt. Want natuurlijk was ik zelf graag singer songwriter geworden… maar dit is eigenlijk beter! Luister en laat je reactie achter!

Waar je bent.

Tekst: Inge

Muziek: Johan van Drunen en Mark van Johnnymen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.