Sneldichten voor de zoon en schoondochter

Hoera!

Tijdens het sneldichten in Hardenberg schoof een echtpaar bij mij aan. Ze zouden die middag nog op visite gaan bij hun zoon en schoondochter, die een relatie jubileum vierden. En er was meer te vieren! Na lang hopen, kon de hoop plaats maken voor verwachting. Een prille zwangerschap, die zo gewenst was. Met de aanstaande opa en oma sprak ik over hoe spannend dat is, een zwangerschap, ik weet nog precies hoe blij en bezorgd tegelijk ik kon zijn. En net op dat moment kwam mijn inmiddels 11 jarige zoon even aanwaaien om mij een kusje te geven. 11 jaar oud, en je zoon komt je zo maar een kusje brengen. Dan is niet alleen alles goed gekomen, dan is alles fantastisch! Voor de zoon en schoondochter maakte ik dit gedicht. sneldichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven