Oudejaarsconference 2017

Hoppeta! Het jaar is net begonnen, we rapen de flarden van blue monday bij elkaar. Nog maar een keer naar de glasbak ook. De feestdagen zijn voorbij en er zal gewerkt worden! Kei en keiharde meters maken, productie draaien tot je erbij neervalt.

Doe es effe rustig. Ja nou, nee. NEE! Want op 1 januari van dit jaar bedacht ik een plan. Of eigenlijk, een lang gekoesterde wens kreeg ineens vorm. In mijn hoofd. In de auto. En ook na 200 kilometer van wikken en wegen, overpeinzen en momenten van GROTE TWIJFEL vond ik het nog steeds een goed plan.

 

Het plan is eigenlijk heel simpel: op 28 december 2017 geef ik een (dé!) oudejaarsconference 2017.

 

Dat is makkelijk hé? Prima plan. Maar wat met ‘het hoe en wat’ en de uitwerking en de subsidie aanvraag en een crowdfunding actie en hoe dan met publiciteit en ‘dat je dat durft’ en ‘aaahhh, weet je het wel zeker’?? Ja joh. Ik heb nog een heel jaar! Durven is het ding niet, het niet doen is voor mij lastiger. Believe you me. Maar wat ik dus maar zeggen wil, de oudejaarsconference 2017 is in de maak! En weet je wat? Lukt het niet, gaat het niet door, dan is er volgend jaar ook weer een einde van het jaar. Dan kan het dan. Ik ga er in ieder geval het hele jaar van genieten om ermee bezig te zijn.

Oh, en nog even dit. Niks zo vermakelijk als mensen. Dus ga vooral door met jezelf zijn, dan kan ik er misschien nog wel een stukje conference aan wijden. (tegen betaling ben ik eventueel bereid dingen weg te laten, over jou. Dit is onderdeel van de begroting, maak me blij!)

 

En nou hop! Aan het werk!

 

Eén reactie

  1. Pingback: Conference, iets beters. - Inge schrijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.