Later als ik groot ben

Later als ik groot ben mama, ga ik met piraten mee. Dan varen we de wereld rond, met een piratenschip op zee. Later als ik prins ben papa, wil jij dan ook in mijn kasteel? Het heeft torentjes en kamers, geheime gangen, echt heel veel. Later als ik groot ben mama, word ik ruimte-astronaut. Dan breng ik voor jou een ster mee, met een staartje van echt goud. Later als ik ridder ben, rijd ik op mijn paard. Ik ben de allersterkste, met het allermooiste zwaard. Later als ik groot ben mama, word ik circus-directeur. Dan mag ik de leeuwen temmen, en leer ik voor jongleur. Later als ik koning ben, van een mooi en warm land, mag iedereen er komen wonen, alleen goed nieuws komt in de krant. Later als ik groot ben papa, word ik net zo sterk als jij. Later als ik groot ben mama, zeggen ze meneer tegen mij. Later als ik groot ben, droom ik van rover zijn op zee. En als ik dan een schat vind, neem ik die voor jullie mee.

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven