Inge schrijft: een boek! UPDATE!!

UP! UP! UPDATE!!!!

 

Het boek nadert zijn (of haar) voltooiing. Ik ben druk bezig de puntjes op de i te zetten. Zoals de omslag, waarvoor ik eigenlijk de afbeelding wilde gebruiken uit deze tekst: dit is mijn hart. Maar nu zou het zomaar kunnen zijn dat ik van de uitgever van de “Netters cards” namelijk Elsevier USA geen toestemming krijg om het hart als afbeelding voor de cover te gebruiken.

Dus over op plan B. Op dit moment zijn er onderhandelingen gaande om iets nog véél beters op de cover te zetten. Zodra dit rond is zal ik uiteraard de cover hier tentoonstellen! De aanpassing zal ook betekenen dat de titel gaat veranderen. De inhoud blijft hetzelfde, met nieuw werk dat ik de laatste tijd geschreven heb en met veel pijn en moeite níet op de site heb gezet.

Het groeiend aantal reserveringen doet me goed en ik hoop dat er nog meer volgen. Dus voor wie het nog niet gedaan heeft, reserveer je exemplaar HIER. De leverdatum zal in de laatste week van november liggen, mooi op tijd voor de feestdagen!

 

 

eerder bericht:

 

Groot nieuws! Eind november komt mijn bundel uit en deze kan nú al per voorinschrijving gereserveerd worden.

 

                                             Dit is mijn hart

                                            #poëzie en anders #niet

 

Komt eind november uit en zal veel werk van mijn site bevatten met daarnaast nieuw en oud onbekend werk!

Voor iets meer dan de prijs van een pakje sigaretten het ideale cadeau, voor jou voor een ander of voor allebei. En een stuk gezonder ook. De bundel valt door je brievenbus, op tijd voor de feestdagen voor maar € 7,90 exclusief verzendkosten.

Reserveer alvast één of meerdere exemplaren HIER!

8 reacties

  1. Pingback: Een dichtbundel uitgeven - Inge schrijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.