Inge organiseert een festival in Tiel

Dat ik niet stil kan zitten is algemeen bekend. Dat ik altijd plannen maak ook. Dat ik hou van een beetje leven in de brouwerij mag ook geen geheim heten... Dus wat doe je dan? Je organiseert een festival in Tiel! Hoe dan? Door te reageren op een oproep van de Winkeliersvereniging. Of iemand nog een leuk idee had voor het koopzondagweekend? Ja natuurlijk! Ideeën genoeg. En toen zeiden ze: ga het maar doen. Dus ik begon. Mailde met ballonnenvouwers en goochelaars, maakte een website. Bekeek YouTube filmpjes van allerlei artiesten en ik stelde een begroting op. Ik bedacht een stoepkrijtarena en mailde nog wat meer. En nu staat het allemaal dik in de steigers en daar ben ik knap trots op! Op www.straatvermaakfestival.nl staat alles wat je erover wil weten. En een oproep voor onbekend talent! Ik zie je zaterdag 7 of zondag 8 april in Tiel. Want het wordt superleuk!      

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven