Doe mee! De 2015 kerstpakketten tombola!

Krijg jij ook een kerstpakket? En vind je het maar zozo? Of krijg je nooit een kerstpakket? En vind je dat helemaal niet leuk? Dan heb ik dé oplossing! Wie van zijn kerstpakket af wil kan het bij mij kwijt! Wie graag een kerstpakket krijgt, kan er bij mij een aanvragen! En wie wel een kerstpakket wil, maar niet zijn eigen, kan het bij mij ruilen! Iedereen blij! En iedereen een fijne kerst.

En het leukste is: het kerstpakket krijg je helemaal gratis en voor niks! Want de verzendkosten zijn voor mij. Ophalen bij een KIALA punt bij jou in de buurt. Mensen die graag van hun kerstpakket af willen, om niet of voor de ruil, zij betalen de verzendkosten van het kerstpakket dat ze opsturen. (Dus niet voor het te ontvangen kerstpakket)

MAIL MIJ als je mee wil doen op info@ingeschrijft.nl. En vertel me wat je wil, een pakket krijgen, een pakket ruilen of een pakket doneren. En zet je adres erbij! Een pakket aanvragen voor een ander mag ook, geef dan het adres van degene die je wil verrassen door.

Als ik alle pakketten tussen kerst en oud en nieuw in huis heb kan ik zelf gaan verzenden in week 1 van 2016. Laten we het oude jaar goed afsluiten en het nieuwe jaar nóg beter beginnen! Doe mee met de kerstpakkettentombola!

 

(de afbeelding komt van NSMBL.NL)

 

5 reacties

  1. Karin Petersen

    Door een ongeluk & langdurige periode van ziekte daarna 8jr geleden op een nare manier mijn baan kwijtgeraakt. Eerst een tijdje ziekengeld via UWV gehad en daarna in bijdtand beland. Mag officieel naar voedselbank maar er zijn mensen die t harder nodig hebben dan ik. Toch zou een kerstpakket mij wel heel blij maken, zou er graag voor in aanmerking komen. Vriendelijke groet, Karin

  2. verochka verhoeven

    hoi ik zou dolgraag een kerstpakket willen ontvangen dit mede omdat wij op bijstandniceau leven en onder bewind zitten heb 3 autistische kinderen en wil hun toch wel enigzins een beetje kerst kunnen geven voor deze dagen ben ik bang heel bang

  3. Yvette Klein - de Vries

    Wij willen heel graag een kerstpakket ontvangen, maar dan niet voor mij en mijn man, maar voor onze 4 katten. Wij hoeven geen reerug of biefstuk met de kerst, geen kerstboom of cadeau’s, onze katten vragen er ook niet om dat wij ons minima moeten noemen. Zodat zij ook een fijne kerst hebben ondanks dat de baasjes het niet breed hebben. Lekkere brokjes zijn ze blij mee maar ook speeltjes, snoepjes of een krabpaaltje. Zodat onze diertjes niet de dupe worden van de financiële afhankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.