Disclaimer

Disclaimer voor www.ingeschrijft.nl

Wie meer informatie wenst over de site of deze disclaimer kan contact opnemen via e-mail: info@ingeschrijft.nl

Deze website bevat meningen en informatie over uiteenlopende zaken. Aan de (on)volledigheid van informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Gebeurtenissen en handelingen die voortvloeien uit gegevens op de website zijn geheel voor eigen rekening. www.ingeschrijft.nl is niet verantwoordelijk voor schade en/of verliezen die verband houden met het gebruik van de website.

Als er links worden gepost naar andere websites, gaat www.ingeschrijft.nl er van uit dat dit kwalitatieve links zijn naar ethisch verantwoorde websites. Echter, kan www.ingeschrijft.nl geen invloed uitoefenen op de inhoud en aard van deze sites. De links zijn geen aanbeveling voor álle inhoud, te vinden op de websites. Inhoud kan aangepast worden zonder bericht daarover, wat mogelijk zou kunnen leiden tot slechte links of informatieverschaffing waar www.ingeschrijft.nl niet achter staat.

De inhoud op www.ingeschrijft.nl is geschreven door Inge Sanders, op persoonlijke titel en bestaat uit origineel materiaal. Tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Niets van deze website mag gebruikt worden onder een andere naam dan “Inge Sanders”. De normale auteursrecht regels zijn hierop van toepassing. Dus ook geen stukjes jatten en onder je eigen naam publiceren, of mijn foto’s hergebruiken! Het delen van links via Social Media, die verwijzen naar de originele website worden wel van harte toegejuicht.

Door het gebruik van de website ga je akkoord met mijn disclaimer. Zo is het ook nog eens een keer. Updates, wijzigingen enzovoorts zullen op deze pagina worden getoond. Laatste update: maandag, 21 april 2014.

 

Toevoeging:

Foto’s op de website zijn uit eigen werk, behalve de rozenfoto op deze pagina. Informatie over de rechten bij deze foto staat hier.

Gebruikt voor het maken van de foto’s: Samsung Galaxy S4 en www.pixlr.com

Gebruikt voor het schrijven van de teksten: Toshiba Satellite en talloze pakjes Kent

Mocht iemand van mening zijn dat zijn/haar materiaal ten onrechte gebruikt wordt op deze site, dan graag een reactie via info@ingeschrijft.nl

Mocht iemand mij iets vertellen en later bang zijn dat het ooit in een blog opduikt, dan bel me maar even. Als je mijn nummer niet hebt, tja dan is het hopen op een goede afloop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.