Dag van het Nederlandse vers. Zondag 13 november Gorinchem.

Op 13 november is de eerste editie van de dag van het Nederlandse vers. Nog precies een week te gaan dus, om me voor te bereiden. Te zoeken, te schrijven, herschrijven. De mentale voorbereiding duurt al veel langer, vanaf het moment dat Johan van Drunen vroeg of ik mee wilde doen. We volgen elkaar en elkaars werk al een tijd en hij maakte zelfs een liedje van één van mijn teksten. Dat staat hier: http://www.ingeschrijft.nl/waar-je-bent/ En nu gaan we op een podium, met allemaal mensen. Mensen met en zonder podiumervaring. Andere dichters, muzikanten. Vers talent, talent in de dop en door de wol geverfd talent. Georganiseerd door onder andere Johan. Podiumartiest bij uitstek, supergoed geregeld dus! En dan voor één dag hoor ik bij de artiesten, die zich laten zien. Die een stempel krijgen om gratis drankjes te halen. Supercool vind ik dat. En... Ja! Ja! Ik ga dus voordragen, en voorlezen. En een workshop geven. Na eindeloos uitstelgedrag ben ik gisteravond begonnen geschikt materiaal te selecteren. En op zolder staat een oude doos, die ga ik ook nog even door. Ik verheug mij enorm, ondanks wat licht neurotische twijfel. Ik noem het maar gezonde spanning. Bij vlagen dan. Of doodsangst, net hoe de wind waait. Om 14.00 beginnen we en daarna wordt het gewoon kiezen! Turen op het blokkenschema, van zaal naar zaal haasten. Teveel geld uitgeven aan merchandise en werk van artiesten (waarvoor dank!) en kei-hard genieten! Vergeet niet te drinken. Het zal warm en onstuimig worden. Kaartjes aan de kassa of via info@hhmusica.nl, voor die 7,50 mag je dit niet laten schieten. Komt allen naar POGO, Grote Haarsekade 120, Gorinchem. Meer informatie over de dag van het Nederlandse vers vind je op facebook. En hieronder staat het tijdsschema, goed georganiseerd! Zei ik al! Tot zondag! schemadvhnlvers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven