Boekingen

Sneldichten op locatie

Poëzie, dat gaat nog eens heel groot worden. Nog even en er is geen feest of evenement meer zonder poëzie. Daarom kunt u mij boeken. Entertainment én inhoud, dat beloof ik u. Met mijn antieke Remington Remette kom ik op locatie, veel heb ik niet nodig. Een tafel en wat stoelen. Elektriciteit mag, maar hoeft niet eens! Dus of u nu binnen of buiten iets te vieren heeft, ik kan overal aan de slag. Aan mijn tafel nodig ik mensen uit om plaats te nemen. Ze vertellen waarover of voor wie ze een gedicht willen laten maken. We praten en vinden elkaar. Er gaat mooi papier in de typemachine, de magie voltrekt zich en een super persoonlijk gedicht is klaar. Binnen een paar minuten staat de genodigde weer op, en loopt langzaam, het gedicht nogmaals en nogmaals herlezend weer verder. Een ervaring en een gedicht rijker.

Voordragen

Poëzie kan overal. En omdat iedereen eruit haalt wat bij hem of haar past, kan poëzie altijd. Een voordracht op maat, een toespraak of gewoon een leuke aanvulling op de programmering. Neem contact op! Ik denk graag mee.

Tekst op maat

Wat u altijd al zeggen wilde. Of alleen voor een speciale gelegenheid. Een goed verhaal vertaal ik graag naar een passend gedicht. Interesse? Vragen? Neem contact op via ingesanders@hotmail.com  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven